avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli de întreținere dacă nu locuiesc în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli de întreținere dacă nu locuiesc în apartamentul cumpărat

Buna ziua,daca nu locuiesc in apartamentul cumparat,sunt obligata sa platesc pentru curatenie si tot ce ma obliga administratorul?mentionez ca nu locuiesc inca acolo si nu beneficiez de nici un serviciu legat de curatenie,intretinere si tot ce implica acestea.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:51, 10 August 2020
Toate cheltuielile legate de proprietatea comună (deci și a dvs.) sunteți obligata sa le plătiți. Asa e legea. Curățenia e pe casa scării, nu la dvs., deci trebuie sa plătiți.
Conform disp L nr 196/2018,orice proprietar de apartament situat in imobil de locuit in comun,detine obligatia sa achite lunar c/v costuri parti comune si individuale
In situatia in care apartamentul nu este locuit,proprietarul detine obligatia legala sa achite lunar c/v parti comune ,daca este contorizat individual

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vă rog să- mi spuneți dacă mă plătesc întreținerea ... Chita Teonica Chita Teonica Bună ziua, Vă rog să- mi spuneți dacă mă plătesc întreținerea la bloc dacă nu mai locuiesc deloc acolo. Mi- am cumpărat în altă parte , unde ... (vezi toată discuția)
Adresez rugamintea sa-mi spuneti, in conformitate cu prevederile ... garleanu garleanu Adresez rugamintea sa-mi spuneti, in conformitate cu prevederile legii asociatiilor de proprietari,daca un proprietar de apartament la bloc poate sa solicite ... (vezi toată discuția)
Cote intretinere Crăciun24 Crăciun24 Bună ziua, Dețin în chirie un spațiu comercial la parterul unui bloc. Este normal sa plătesc cote la întreținere, atâta timp cât am contorizare ... (vezi toată discuția)