avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Vă rog să- mi spuneți dacă mă ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Vă rog să- mi spuneți dacă mă plătesc întreținerea ...

Bună ziua,
Vă rog să- mi spuneți dacă mă plătesc întreținerea la bloc dacă nu mai locuiesc deloc acolo. Mi- am cumpărat în altă parte , unde plătesc cheltuieli aferente blocului.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:12, 20 Iulie 2022
Buna ziua, da, platiti cheltuielile comune.
Conform disp L nr 196/2018 orice proprietar de bun imobil in imobil de locuit in comun datoreaza obligatii lunare de intretinere indiferent daca apartamentul este sau nu locuit
Conform disp mentionate proprietarul este obligat sa achite lunar c/v cota parte si conditionat de existenta aparatelor individuale de contorizat consum utilitati si consum propriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresez rugamintea sa-mi spuneti, in conformitate cu prevederile ... garleanu garleanu Adresez rugamintea sa-mi spuneti, in conformitate cu prevederile legii asociatiilor de proprietari,daca un proprietar de apartament la bloc poate sa solicite ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un apartament im care nu locuieste nimeni de 4 ani ... Nefertila Nefertila Buna ziua am un apartament im care nu locuieste nimeni de 4 ani ,liftul blocului se strica foarte des asta inseamna o data ka doua trei luni eu nu folosesc ... (vezi toată discuția)
Dacă nu locuiește nimeni într-o locuință e normal să plătească ... edy007s edy007s Dacă nu locuiește nimeni într-o locuință e normal să plătească întreținere și să i se pună și penalități? (vezi toată discuția)