avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Sunt administrator la o asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Sunt administrator la o asociatie de proprietari si ...

Buna ziua!
Sunt administrator la o asociatie de proprietari si am o nelamurire.
Am un tabel cu acordul proprietarilor pentru o lucrare de 1600 lei. factura a venit in valoare de 2000 lei. Daca a semnat-o presedintele e ok? Ce acte trebuiesc intocmite avand in vedere ca exista acest supliment de 400 lei fata de ce au stabilit la inceput? Procesul verbal de receptie este semnat de presedinte si de doi proprietari din acea scara de bloc. Ca sa impart aceasta factura in 3 - 4 transe in listele de plata pot sa o fac numai la indicatia verbala a presedintelui sau trebuie scris undeva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:54, 10 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca exista diferenta intre valoarea initiala dispusa de adunarea generala,si valoarea finala,este necesar acordul comitetului executiv
Pentru a indeparta situatii neplacute-discutii,suspiciuni,repartizati diferenta in baza unei decizii a comitetului executiv al asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie si locatari silviu35 silviu35 UN locatar s-a dus la asociatie si ia spus presedintelui ca sa faca in interiorul scarii de la usa intrarii nivelul sa fie la fel cu scarile de la parter. CEI ... (vezi toată discuția)
Lucrari bloc klaudya1974 klaudya1974 Buna ziua! Ce documente trebuie sa imi prezinte presedintele asociatiei de proprietari pentru ca noi sa platim sumele datorate pentru lucrarile executate in ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli asociatie de proprietari xp-kry xp-kry Repartizeaza urmatoarele cheltuieli in cadrul unei asociatii de proprietari respecta normele legale : 1.Energie electrica- lei/pers 2.Apa rece , canal - ... (vezi toată discuția)