avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am nevoie de un model de declaratie cum ca imi iau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am nevoie de un model de declaratie cum ca imi iau angajamentul ...

Am nevoie de un model de declaratie cum ca imi iau angajamentul ca imediat dupa eliberare angajez un detinut.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 11 August 2020
Cine va solicita asa ceva?
Avocatul.sa duca inscrisuri in instanta pt o liberare conditionata
Nu am intalnit un astfel de model ... de ce nu-l face acel avocat ?
Ne a pus pe noi
D.p.m.d.v. mai bine incheiati un c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata emilianastasa emilianastasa daca a fost admis de comisia de propuneri si eliberari din penitenciar, a fost admisa cerea si in judecatorie dupa cat timp este eliberat din penitenciar? ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata adoraalina adoraalina Buna ziua.Sotul meu are o pedeapsa de un an si 4 luni pt delapidare si fals sub semnatura privata,iar pe 25 aprilie trebuie sa intre in comisia de eliberare,nu ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata Madalina2526 Madalina2526 Buna seara va spun pe scurt problema si rog din suflet daca se piate o solutie.sotul recidivist,arestat in 2010 pt furt cu pedeapsa de 5 ani in mai 2013 prima ... (vezi toată discuția)