avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,eu sunt la munca în străinătate și la o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,eu sunt la munca în străinătate și la o săptămână ...

Bună ziua,eu sunt la munca în străinătate și la o săptămână după ceam plecat din tara, soția a plecat și ea în alta localitate adică la tatăl vitreg cu tot cu copil în vârstă de 3 ani fără un motiv anume și nu mai vrea sa continuam relația. Menționez ca nu au fost agresiuni asupra ei. Întrebarea mea este trebuie sa anunț politia sau ceva pana la divort.
Cel mai recent răspuns: petrica25 , utilizator 21:03, 18 August 2020
Nu trebuie să anunțați pe nimeni. Trebuie să stați de vorbă cu soția dvs și să vedeți dacă mariajul poate continua. Dacă decideți că relația între dvs și soție nu mai pot continua, atunci puteți să formulați o acțiune de divorț, în care să cereți și un program de vizitare a minorului.
Am vorbit cu soția și nu mai vrea sa continuam
Dar nu trebuie anunțat la politie ca ea sia schimbat domiciliul sau nu are importanta?
Nu are importanță. Formulați acțiune de divorț sau mai așteptați, poate vă veți împăca.
Dar acum vrea sa plece la munca în străinătate și sa lase copilul cu mama ei se poate lucrul asta... Suntem în divorț acum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul cu copii minori, domiciliul la tata ioan_claudiu84 ioan_claudiu84 Buna ziua. Daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Suntem casatoriti de 4 ani, iar in urma casatoriei avem 2 copii minori in primul varsta de 3 ani si al doilea ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie mirel1987 mirel1987 Buna Ziua! Ma numesc Simona, am 27 de ani. casatorita. Avem o fetita impreuna in varsta de 3 anisori. de ceva timp nu ma mai pot intelege cu sotul, este ... (vezi toată discuția)
Unde sa ma adresez gradu39 gradu39 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac an urma cu 3 saptamani sotia mea a plecat de acasa cu unul din cei doi copii fara sa stiu nimic de ea am fost la politie am ... (vezi toată discuția)