avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! As dori sa intreb urmatorul lucru: ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! As dori sa intreb urmatorul lucru: ce modalitate se ...

Buna ziua!
As dori sa intreb urmatorul lucru: ce modalitate se poate folosi (mostenire, cont de economisire, depozit etc.) pentru a aloca bani copilului meu minor fara sa stie sotul meu. In cazul in care eu patesc ceva pana la 18 ani ai copilului acesta sa fie singurul care poate beneficia de banuti. Sunt anumite clauze?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:15, 11 August 2020
Cred că ați putea să faceți un cont de economii sau un fond de care copilul să dispună la majorat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar pe numele unuia dintre soti, eventuala succesiune ContSters359971 ContSters359971 Buna ziua Situatia este urmatoarea: am intr-un cont bancar deschis pe numele meu niste banuti care sunt ai copilului, bani primiti de la botez, bunici, etc., ... (vezi toată discuția)
Cont lacrima2 lacrima2 as vrea sa depun la banca, ceva valuta, putinii banuti pe care i-am strans cel mai avantajos e un cont de economii? sau un depozit? ce modalitati am de a ... (vezi toată discuția)
Autorizare de la instanta de tutela BOLD CIPRIAN BOLD CIPRIAN Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat cum ar trebui sa procedez in situatia absurda in care ma aflu: Anul acesta am constituit un depozit pe numele ... (vezi toată discuția)