avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Petrecere in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Petrecere in apartament

-pe data de 21 decembrie este ziua mea de nastere si doresc sa mi-o serbez acasa. de sf. andrei, tot acasa mi-am serbat onomastica, dupa orele de liniste si am avut probleme cu vecinii care au sunat la politia comunitara.
-va rog sa ma ajutati cu o metoda legala prin care as putea sa imi serbez linistit ziua de nastere fara sa ma mai gandesc la vecini si la politie
- am inteles ca se face o cerere la asociatie. cum ar trebuii sa arate aceasca cerere?
-sa pun anunt la intrarea in scara?

multumesc mult :)
eu fac in felu urmator pun anunt la scara in data X petrecere de ziua mea , legea spune sa nu depaseasca 35 DB la vecini , (deci la mine in casa poate sa fie 1000000000000 db daca la ei e doar 35 , ) , daca chemati polita o chemati degeaba un aparat de masura omologat costa in jur de 1000 de euro , politia nu il are in dotate sau ma rog cel putin toate sectiile, deci va pierdeti timpu cu politia , odata pe an e ziua mea suportati,

La mine a functionat an de an si vecini disperati daca arunc un muc de tigare pe scara fac scandal.

Spre sa te fi ajutat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore de liniste SirbuMihai SirbuMihai Doresc si eu sa stiu care sunt orele de liniste,va rog! Astazi imi serbez ziua de nastere si am imprumutat un sistem mai puternic. Nici nu i-am dat drumu\' ... (vezi toată discuția)
Legea privind linistea folette folette De ani de zile tot auzim diverse variante referitoare la orele de liniste. Care este varianta corecta? intre ce ore precizeaza legea ca vecinii nu au voie sa ... (vezi toată discuția)
Legea privind tulburarea linistii publice laurica.ionica laurica.ionica Buna ziua! Am si eu o intrebare...in curand o sa implinesc 18 ani ...pot primi amenda pt tulburarea linistii publice dak dau muzica tare dupa 22???tinand cont ... (vezi toată discuția)