avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce pot face daca Amazon refuza sa imi inchida contul? ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce pot face daca Amazon refuza sa imi inchida contul? De aproximativ ...

Ce pot face daca Amazon refuza sa imi inchida contul? De aproximativ doua saptamani incerc sa imi inchid contul de Amazon dar ei refuza sa il inchida si ma amana mereu spunandu-mi sa astept 24 de ore.
Edit: de fiecare data cand incerc sa trimit un e-mail la Amazon in care cer sa imi fie inchis contul, primesc un raspuns automat de la cs-reply@amazon.com in care mi se spune ca e-mailul meu nu a putut fi trimis.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 11 August 2020
radu12334, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:54, 11 August 2020
legal? mai nimic. deconectati-va cardul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere cont poprit in ro din afara tarii Mihai_D2 Mihai_D2 Datorie la banca,n-am mai putut plati ratele, dosarul a ajuns in final la un recuperator.Am plecat in strainatate sa pot sa-mi platesc datoriile,cand am ... (vezi toată discuția)
Tentativa frauda vanzatori olx cflorini cflorini Buna ziua, va rog sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac. voi scrie pe scurt despre ce e vorba. Fiind interesat de achizitionarea unui autovehicul second, rasfoiesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - abonament scribd rebevl rebevl Am si eu o intrebare m am inscris pe scribd.com acum vreo 4 luni , am descarcat un referat si de atunci imi i a lunar 40 si ceva de lei ... ieri am inchis ... (vezi toată discuția)