avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. As dori sa ma informez cat costa un partaj ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. As dori sa ma informez cat costa un partaj voluntar ...

Buna ziua. As dori sa ma informez cat costa un partaj voluntar la notar pentru un apartament de 70 mii de euro. Dorim sa impartim cu sotia in doua parti egale iar acest lucru sa se reflecte si in documente. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:49, 12 August 2020
Aceasta informatie o aflati întrebându la un notar public din zona dvs,In masura sa va spuna ce costuri/taxe se achita în funcție de valoarea imobilului în grila notariala.
Si cum impartiti apartamentul in 2 parti egale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj voluntar stanescu2 stanescu2 Buna ziua, Eu si fosta mea sotie am divortat in urma cu 15 ani fara a face partaj. Suntem copropietari pe un apartament de trei camere obtinut in timpul ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri succesiune Wanna2211 Wanna2211 Buna seara. Se da următoarea problema pentru care am nevoie de un sfat. In urma decesului bunicilor dezbatem succesiunea pentru următoarele bunuri:1 ... (vezi toată discuția)
Divort si renuntare la apartament smaranditamaria smaranditamaria Buna ziua.Eu si sotul meu vrem sa divortam la notar(stiu ca asta dureaza 30 de zile).Nu avem copii minori.Avem un apartament impreuna. Sotul meu renunta la ... (vezi toată discuția)