avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara neplatita din ianuarie 2020. Avand ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara neplatita din ianuarie 2020. Avand in vedere ...

Pensie alimentara neplatita din ianuarie 2020. Avand in vedere legislatia actuala cu privire la popriri are sens demararea unei actiuni de executare silita? Dar o plangere penala pentru neplata?
Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2020
robin2014, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:04, 13 August 2020
Ati discutat cu acesta, a spus de ce nu a platit?
Poate a ramas fara job...
II puteti face plangere penala pentru neplata pensiei timp de 3 luni consecutive ( asta daca a avut posibilitatile financiare sa plateasca si nu a vrut sa plateasca),
Puteti merge cu hotararea la un executor si va ajuta dumnealui.

Daca are loc de munca faceți executare silita.
Se fac popriri, nu e in vigoare ceea ce s a incercat. Incercati atat executor cat si plangere penala
Faceți executare silită, fiindcă prin formularea unei plângeri penale pierdeți vremea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Alexandra Huminiuc Alexandra Huminiuc Buna ziua , ajungand la majorat iar parintii mei fiind divortati tatal meu a trebuit sa imi plateasca pensia alimentara , iar eu fiindca imi continui studiile ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara - partaj puiuandrei puiuandrei Bună ziua, Aș dori cât mai detaliat dacă se poate răspunsul la câteva întrebări: 1. Cum se procedează în cazul în care cel ce trebuie să ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters161679 ContSters161679 Precizez ca sunt divortata din 4.11.1997 si am o fetita minora in intretinere de 17 ani si 5 luni.Sotului meu i s-a impus la divort o pensie alimentara din ... (vezi toată discuția)