avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Suntem o institutie publica , fara compartiment ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Suntem o institutie publica , fara compartiment juridic si am ...

Suntem o institutie publica , fara compartiment juridic si am vrea sa stim care este procedura de executare a unei garantii de buna executie a unei lucrari , avand in vedere ca societatea a intrat in insolventa si nu a dus la bun sfarsit lucrarea inceputa , mentionam ca garantia de buna executie in valoare de 5% din suma facturata a fost virata in contul de buna executie al firmei in insolventa .
Buna ziua,

Singura modalitate este sa va înscrieți la masa credala a debitorului. Totodata, pentru a nu va afla in ipoteza in care lichidatorul ar considera ca nu dețineți o creanța certa, formulați și o acțiune in pretenții împotriva societății. Creanța va fi înscrisă in tabelul de creanțe ca fiind litigioasă pana la soluționarea litigiului având ca obiect pretenții.

Este important sa parcurgeți procedurile indicate anterior cât de repede, întrucât in materie de insolventa sunt termene imperative cu privire la termenul in care se poate formula o cerere de înscriere la masa credala.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog un sfat juridic pt urmatoarea situatie, descoperita in urma ... Andromeda Sohan Andromeda Sohan Rog un sfat juridic pt urmatoarea situatie, descoperita in urma unui conflict avut cu constructorul casei . 1. in contractul incheiat pt executia casei a ... (vezi toată discuția)
Taxa declaratie creanta mara2010 mara2010 Daca am formulat declaratie de creanta si m-am inscris la masa credala a unei societati aflate in insolventa si am atasat copiile dupa facturi si taxa ... (vezi toată discuția)
Plata salariilor IONICA VADUVA IONICA VADUVA Buna ziua, as dori sa stiu cum trebuie procedat in cazul in care angajatorul a intrat in insolventa si salariile nu au fost platite.Mentionez faptul ca a fost ... (vezi toată discuția)