avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PERTURBAREA LINISTII PUBLICE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PERTURBAREA LINISTII PUBLICE

locuim la parterul unui bloc cu 4 etaje. proprietarii si-au dat apatamentul in chirie incepind din oct 2009. de atunci a nceput calvarul nostru. nopate de nopate se joaca carti se discuta ..polemici..numai de chiriasi stiute, dar in orice caz totul se aude ingrozitor.am sunat la 112 si ne-am plins intruna. au fost amendati in citeva randuri dar calvarul continua. azi noapet a fost politia si tipii s-au smecherit si nu amu mai deschis usa. politia aplecat si noi am ramas sa ascultam in continuare distractia de deasupra. Inainte sa plece politia a spus ca nu au ce face daca nu deschid.
ma intreb .. noi ca locatari normali.. cum putem fi protejati ? eu nu pot sa imi mai permit sa dorm numai 3 ore pe noapte. am ajuns un cadavreu plimbator. nu ma mai pot concentra la locul de munca..
ce pot sa fac sa se termine calvarul! problema e ca am incercat sa discutam cu ei si au spsu ca nu-i intereseaza. bun dar pe mine ma intereseaza.
va rog sa ma sfatuiti.. cum si ce pot face. cert este ca voi ajunge sa-mi pierd job-ul si nu stiu ce o sa ma fac.
efectiv ei noapte pina pe la 4 se distreaza.. ziua dorm si apoi cindva daca mai apuca merg pe la cursuri.. eu la 8 tre s afiu la job..
NU MAI POT

va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Saso , utilizator 04:04, 21 Decembrie 2009
Mergeti la politia unde sunteti arondati tertorial si discutati cu comandantul,intr-o audienta,insotita de un memoriu,apoi cu ofiterul de proximitate delegat pentru a fi luate masurile ce se impun.Eventual,daca mai sunt si alti vecini deranjati de "activitatile"celor din apartament,discutati si cu acestia si formulati sesizare in colectiv.
Incercati sa aduceti la cunostinta si proprietarului apartamentului si pe cale amiabila sa se rezolve situatia dvs. Daca au mai fost sanctionati este clar ca Legea nr. 61/1991 rep cu modif. ulterioare nu-si mai face efectul.
dar aceasta lege este cazuta in desuitudine (cu privire la incasarea sumelor de bani din amenzi, etc) si propunerile zac in Parlament.
Mai incercati cu o noua sesizare colectiva, probabil au deranjat si alti vecini,la politie.
Succes!
Faceti reclamatie scrisa la politie impotriva proprietarului.
Proprietarul va fi chemat la politie si poate va lua masura de a renunta la acei chiriasi.
am incercat in randuri repatate si cu buna credinta sa-i explic proprietarului ca acesti chirias ne aduc la exasperare. a spus ca daca nu-mi convine e problema mea, el asta a gasit si mi-a inchis telefonul in nas.
problema mea majora este ca ..efectiv nu mai sint in stare sa ma concentrez, nici la munca nici acasa.. sint un pachet de nervi, am migrene si tot ce imi doresc este putina luniste si o nopate in care sa pot sa dorm macar 6-7 ore.
administratorul blocului spune ca v-a sesiza proprietarul.. dar a mai spus si degeaba. ma gindeam s afac o hirtie scrisa in care sa scriu neplacerile provocate de acesti chiriasi si sa-i rog pe vecinii deranjati sa o semneze si sa-l m,ai rog pe administrator sa o stampileze cu stampila asoc de propr. si asa sa o duc la politie. dar o duc la politie ca ..plingere sau cum o inregistrez. care ar fi pasii?
chiriasii sint smecheri, am mai spus. la ultima vizita a politiéi nu au mai deshis usa, asa ca noi am stat si ascultata pina la 4 dimineata. si cind am sunat la politie sa intreb .. ca mie cine imi v-a plati cheltuielile si restul daca eu ramin fara loc de munca ..a spsu ca habar nu are, ei nu au ce face mai mult.
asa sa fie..? sintem total neprotejati in fata unor pustani de 18 ani? ei conduc lumea. imi vor plati mie ei cheltuielile.. sua voi muri naibii de somn stres si oboseala ?
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini galagiosi noaptea veronik veronik Buna ziua, Locuiesc cu chirie intr-un bloc din sect 5, cartier Rahova. In apartamentul de sub cel unde locuiesc eu, stau tot cu chirie 2 baieti, studenti ... (vezi toată discuția)
Deranjat de vecin care asculta muzica toata ziua bogdan_024 bogdan_024 Buna seara, sunt deranjat de vecinul de langa care din vara asculta muzica aproape toata ziua, sunt trezit din somn aproape mai mereu, dupa amiaza nu ma pot ... (vezi toată discuția)
Statut chirias/vecini galagiosi LPavel LPavel Buna ziua, locuiesc la bloc cu chirie iar papartamentul de deasupra mea este locuit tot de chiriasi. Acestia s-au mutut recent si au un copil de circa 5 ani. ... (vezi toată discuția)