avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime afectata de somaj tehnic?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime afectata de somaj tehnic?

Buna ziua
Lucrez intr-o multinationala care datorita pandemiei a implementat pentru cei care muncesc in birouri un program jumate-jumate lunar. Jumatate de angajati la munca cealalta jumatate in somaj tehnic.
1. Perioada de somaj tehnic imi va afecta un viitor demers la banca
pentru un imprumut imobiliar?
2. Imi este afectata vechimea si efectiv perioada de cotizare la pensie, implicit termenul de iesire la pensie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:45, 12 August 2020
1. Intrebati la banca, daca va afecteaza ...

2. Stagiu de cotizare nu va este afectat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie adacris adacris BUNA ZIUA , NELAMURIREA MEA ESTE :DACA SUNT AGAJAT LA O SOCIETATE DIN ANUL 2002 CU CTR DE MUNCA CU NORMA INTREAGA(, IAR INCEPAND CU ANUL 2009 ,DATORITA ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata sau jumatate de norma miqaela80 miqaela80 Datorita crizei si nefacand fata datoriilor, ca sa nu dea afara din personal, patronul ne-a \"propus \" sa alegem intre concediu fara plata pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Perioada inactiva intre doua locuri de munca? legal, cum ma afecteaza? mihneaandrei mihneaandrei Buna ziua In urma cu cativa ani, intre doua locuri de munca am avut putin peste 1 an de inactivitate (deci neplata somaj, sanatate, CAS) in care am dorit sa ... (vezi toată discuția)