avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Exista vreo metoda legala de a afla determinarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Exista vreo metoda legala de a afla determinarea alcoolemiei(procentul ...

Exista vreo metoda legala de a afla determinarea alcoolemiei(procentul in sange) stabilit in urma celor doua probe prelevate de la spital pe data de 04.07.2020 si achitata taxa de analiza (214lei) pe data de 15.07.2020.la S.M.L. Ploiesti. Am inteles ca rezultatul oficial il primeste politia rutiera,dar eu doresc sa aflu in forma de comunicare electronica daca este legal rezultatul analizelor. Cum pot proceda? Va multumesc.
Personal, nu inteleg ce anume doriti.
Doresc sa aflu rezultatul analizei de sange efectuat in laboratorul S.M.L. Ploiesti.
Vi-l comunica politia, nu exista alta varianta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire pentru conducere sub influenta alcoolului avvalentina avvalentina Cine a fost condamnat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice [b]fara a fi verificata in prealabil procedura prelevarii sangelui [/b][i]pentru ... (vezi toată discuția)
0.16 alcool in aer expirat si 2.0 in sange anonimus17 anonimus17 Buna, in data de 30 mai in jurul orei 21 am consumat 1 bere la o terasa cu niste prieteni, la ora 21.30 m-am urcat la volan si la cca 100m am provocat un ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima buna seara. am fost implicat intr un accident ... mimisikuuu mimisikuuu Accident cu victima Buna seara. Am fost implicat intr un accident rutier in urma careia o persoana care traversa strada neregulamentar a fost acrosata si ... (vezi toată discuția)