avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, se face o construcție noua în spatele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, se face o construcție noua în spatele casei mele ...

Bună ziua, se face o construcție noua în spatele casei mele și sa lipit de pereții mei și a început crape, am fost la politie, la inspecția în construcții, politia a venit la fata locului a făcut poze pe unde a crăpat ce este de făcut mai departe

Alte discuții în legătură

Amenda pentru perete daramat la bloc? capraruioan capraruioan Buna ziua. Am inceput renovarea unui apartament destul de vechi. Peretele din dormitor (facut din BCA) avea crapaturi. Cand am scos usa cu tot cu toc, s-a ... (vezi toată discuția)
Raspunderea vecinilor mihaela=424 mihaela=424 Buna ziua, este vorba de casa parintilor mei care este incadrata si in laterale si in spate de vecini. Asa cum se construiau casele in trecut, ... (vezi toată discuția)
Distanta legala dintre case sanctiuni si remediere buna ziua! ... M  B M B distanta legala dintre case sanctiuni si remediere Buna ziua! Stimata Doamna, In spatele casei mamei a fost construita paralel la o distanta de ... (vezi toată discuția)