Buna ziua.As dori un raspuns la urmatoarea problema. Fratele meu a decedat in urma cu 7ani divortat si cu un copil care a ramas in grija bunicilor din partea tatalui.Bunicul a facut succesiunea doar pe imobilul pe care il detinea fratele nu si pe masina care o detinea.Acum dupa 7 ani fara nici o instiintare fiscul someaza pe numele decedatului impozitul auto de plata.Care este solutia de a scoate aceasta masina de la plata impozitului(masina este nefunctionala de ani de zile)si cine poate face toate demersurile?Va multumesc frumos.
Buna ziua,
Daca includeau si masina in masa succesorala acum nu mai aveau problemele astea...
Faceti succesiunea si pentru masina, platiti restantele ( ca altfel o sa aveti poprire pe venituri, conturi...) si apoi radiati masina din circulatie, daca mai are numere, si de la fiscal ( sfaul meu este sa o duceti la REMAT, daca o vindeti... sa aveti grija cui pentru a nu avea probleme apoi)
Radiere masini
Hamarsold1234
Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)