avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita minor 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita minor 2 ani

Program vizita minor 2 ani , buna ziua ,am sanse sa obtin un program mai bun de vizita minor ,are 2 ani,momentan am 3 ore pe saptamana cu preluare de acasa fara mama ,dar nu pot sa iau copilu fara sa vina ea ,nu imi da copilul ,recent nu mai vrea sa vina nici cu copilul ,doar sa ne intalnim in anumite locuri, .Doresc sa am o marire a programuli de vizita ,cel normal de 2 weekenduri ,sa pot petrece timp mai mult cu copilul,platesc pensia alimentara la timp si mereu fac cumparaturi la copil. Nu vreau sa recurg la executor judecatoresc pentru 3 ore,iasi face rau copilului .Va Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 13 August 2020
Marcelpascu, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Faceti orice e necesar, legal, sa reluati legatura cu copilul, deja sunt sanse mari de alienare. Inclusiv executor, e ok, plangere la asistenta pentru protectia copilului, nu negociati cu doamna, nu aveti ce negocia.
Preferabil sa nu interactionati prea mult cu doamna ca sa ajungeti la certuri. Cereti executorului sa ceara prezentarea doamnei la sediul sau cu copilul. Ar fi bine sa aveti si un ajutor juridic si sa comunicati ce intreprindeti si catre DGASPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț. ce pot face dacă fosta soție refuza sa îmi dea copilul ... Alexandru 112 Alexandru 112 Divorț. Ce pot face dacă fosta soție refuza sa îmi dea copilul la telefon.?dosarul e pe rol dar încă nu sa dat primul termen? Sunt disperat. Nu știu ... (vezi toată discuția)
Vizita minor in custodie comuna elena84 elena84 Buna ziua, In urma unui divort la notar, custodia copilului s-a stabilit a fi comuna, cu program de vizita si vacante pt tata, domiciliul fiind la mama.In cca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum sa procedez in cazul in care fosta soție n-a ... Buna ziua! Cum sa procedez in cazul in care fosta soție n-a respectat niciodată planul parental propus de instanța (de 4 ani), Raspunsurile DGASPC sunt ... (vezi toată discuția)