avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal incetare contract crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal incetare contract crestere copil

Am un contract suspendat ptr crestere copil al salariatei noastre
pana pe 19 aug,2020 (..de la data nasterii copilului 20.09.2018. -am socotit un an si 11 luni) .
Inca nu a prezentat cerere de revenire din concediu/nu pot contacta salariata ..In aceasta perioada inca nu am primit cererea de revenire la servici. Cum procedez dupa data de 19 aug.2020 in Revisal: Copilul implineste 2 ani in 20 sept 2020
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:02, 13 August 2020
Daca nu primititi niciun raspuns de la dumneaei... nu vad vreun motiv sa mentineti suspendarea...
Eu as inceta suspendarea si as nota salariata cu absenta ( daca pe dumneaei nu o intereseaza situatia-pe mine, dvs., de ce m-ar interesa?)
Ultima modificare: Joi, 13 August 2020
Ionut.ion, utilizator
Dupa 19.08.2020, situatie valabila numai daca tatl copilului indeplineste conditiile pentru a intra in CCC :
- constatati din proprie initiatiava incetarea supendarii c.i.m.
- pontati nemotivat salariata
- cercetare disciplinara , conform Reg.Intern si Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal pegas pegas -buna dimineata.sa zicem ca azi nu venim la serviciu,din motive obiective;nu am nici cum sa anunt;vin a doua zi cu motivare scrisa;raspunsul conducerii este ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara , sunt intr-un litigiu de munca ,in speta am solicitat ... timpuriu timpuriu Buna seara , sunt intr-un litigiu de munca ,in speta am solicitat concediu conform OUG 147/2020 ,copilul meu invatand in sistem hibrid , o saptamana online /o ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca la revenire din concediu crestere copil BRATU ALINA BRATU ALINA Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie : - salariata nu a facut cerere de revenire din concediu crestere copil - copilul implinea varsta de 2 ani in ... (vezi toată discuția)