avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Companii pe timpul stării de alerta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Companii pe timpul stării de alerta

Bună ziua! Unde aș putea găsi on-line documentele afișate de MAI pentru companii în starea de alertă? De exemplu, aș dori să citesc despre obligațiile companiilor față de angajați, despre cum trebuie să se desfășoare delegațiile în scopul muncii, ce este legal acum în perioada pandemiei. VĂ MULȚUMESC anticipat

Alte discuții în legătură

Telemunca, perioada desfasurarii specificata doar in roi andreea.nelega andreea.nelega Buna ziua, Pentru angajatii unei companii (firma de IT) s-au intocmit acte aditionale la inceputul pandemiei, astfel CIM-ul a fost modificat in CIM cu clauza ... (vezi toată discuția)
Valoarea popririi crescuta in pandemie elenaulmeanu elenaulmeanu Buna ziua, In anul 2018 mi s-a pus o poprire pe salariu,angajatorul a platit lunar sumele stabilite de lege, dar din momentul starii de urgenta am intrat in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un profesor a refuzat semnarea actului adițional/acord ... Lidia Baroi Lidia Baroi Buna ziua, Un profesor a refuzat semnarea actului adițional/acord privind telemunca, dar desfășoară orele on-line de acasă. Are dreptul acesta? Să ... (vezi toată discuția)