avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Valoarea popririi crescuta in pandemie
Discuție deschisă în Executare silită

Valoarea popririi crescuta in pandemie

Buna ziua,
In anul 2018 mi s-a pus o poprire pe salariu,angajatorul a platit lunar sumele stabilite de lege, dar din momentul starii de urgenta am intrat in somaj tehnic si automat platile au fost oprite. Dupa incetarea starii de alerta mi-a fost retrimisa poprirea de catre executor, doar ca diferenta pe care trebuie sa o platesc in plus fata de poprirea initiala este de 800 lei. Este legal ca pe perioada starii de urgenta si alerta instituita in Romania suma pe care o am de platit sa creasca ,chiar daca o perioada de 3 luni am fost in somaj tehnic din cauza pandemiei?Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2022
elenaulmeanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna, am un srl (cod caen 3299) ce activeaza in domeniul confectionarii ... Anna85. Anna85. Buna, Am un SRL (cod CAEN 3299) ce activeaza in domeniul confectionarii articolelor de nunta si incasarile au fost afectate drastic (ex. 200 lei incasari in ... (vezi toată discuția)
Popriri salariu soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Stiti cumva daca pe perioada starii de alerta se pot face popriri pe salariu? Daca se poate sa imi dati si mie o lege care sustine acest lucu. ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am si eu o nelamurire... pot fi dobanzile si penalitatile ... Lauraedm Lauraedm Buna seara! Am si eu o nelamurire... Pot fi dobanzile si penalitatile mai mari decat creditul initial? Ex am luat 90milioane in anul 2007 si executarea este pt ... (vezi toată discuția)