avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce beneficii primeste o viitoare mamica de la stat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce beneficii primeste o viitoare mamica de la stat pentru bebe ...

Ce beneficii primeste o viitoare mamica de la stat pentru bebe (prima sarcina) si ce acte trebue depuse la firma pentru a intra in concediu prenatal.
Primeste bani de la primarie,angajator,etc
Astep raspuns.
O zi faina.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:57, 3 Septembrie 2020
Ce stagiu de cotizare aveti Adica de cand sunteti angajata?

Legat de banii de la primarie si angajator...
Pentru primarie... intrebati acolo daca au aprobat vreo forma de ajutor pentru mamele la inceput de drum...
Pentru angajator... vedeti daca este prevazut acest "beneficiu" in contractul de munca al dvs., contractul colectiv de munca, regulament intern...
multumesc frumos pt raspuns
stagiu de cotizare este de 2 ani.
Acum munciti sau ati intrat in concediu maternal?
Ce statut aveti acum?
acel stagiu de 2 ani in ce perioada, anii, a fost realizat?
Ce treaba are stagiu de cotizare cu indemnizatia CCC???

Vedeti ce se prevede in art.2 si art.12 din OUG 111/2010 cu privire la conditiile pentru a beneficia de indemnziatia CCC.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar crestere copil SIRBUMARIA SIRBUMARIA Buna ziua, As dori sa stiu cand trebuie depus dosarul pentru crestere copil avand in vedere ca nu am efectuat nici o zi de concediu prenatal inainte de ... (vezi toată discuția)
Prenatal ambrus_marc9 ambrus_marc9 Buna ziua,as dori sa va intreb sunt angajata de 7 luni de zile cand am emrs sa mai interesez ce fel de contract am am aflat ca am contract pe 2 ani de zil am ... (vezi toată discuția)