avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ...

buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de pesti in bloc din aceasta cauza.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De obicei, NU, dar depinde de comportarea "chiriaselor", ma intelegeti, da?
Din cate am auzit, datorita plangerilor facute de catre vecini, in viitor se va cere acordul vecinilor pentru astfel de activitati.
Daca cineva m-ar intreba pe mine, despre aceasta metoda de inchiriere, eu nu as fi de acord, decat in conditiile in care si proprietarul ar locui acolo - ori acest lucru nu se intampla niciodata, de obicei, proprietarii au spatii excedentare si se pare ca castiga mai bine din aceasta activitate, dar locuiesc in cu totul alta parte si chiar nu-i deranjeaza protestele vecinilor de proprietate inchiriata.
Una peste alta, inchirierea locuintelor pentru astfel de "activitati" aduc prejudicii foarte mari vecinilor. Nu vreau sa dezvolt. Nici legislatia nu ne ajuta, "organul" cunoaste situatia si "merg pe burta" ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, ... NicoleC NicoleC Inchiriere apartament bloc in regim hotelier (in scop turistic) Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, a fost recent introdus in ... (vezi toată discuția)
Stimată doamnă manuela rășină spuneți dvs: „simpla închiriere ... robert1958 robert1958 Stimată doamnă Manuela Rășină Spuneți dvs: „Simpla închiriere a unui spațiu de locuit în calitate de persoană fizică nu îi schimbă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul inchirierii unui apartament in regim hotelier ... Sbalcanu Sbalcanu Buna ziua, In cazul inchirierii unui apartament in regim hotelier (AirBnb, Booking, sau prin oricare alta firma) este necesar acordul vecinilor? In blocul ... (vezi toată discuția)