avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunazia sint plecata de 11 ani din tara am probeme cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunazia sint plecata de 11 ani din tara am probeme cu banca in ...

Bunazia sint plecata de 11 ani din tara am probeme cu banca in romania pentru un credit neachitat .As dori sa stiu daca ma puteti ajuta Vreau sa cumpar o casa pe numele fiului meu cu clauza de intretinere cum as.i putea sa peocedez?Va multumesc anticipat
Trebuie vazute actele de avocat ca sa va informeze.
Cazurile sunt concrete.
Si daca dvs sunteti plecată din țară, fiul cum ar urma să vă întrețină?

raluk0207 a scris:

Si daca dvs sunteti plecată din țară, fiul cum ar urma să vă întrețină?

Pa vreau sa ma intorc acasa!
vicenza a scris:
...cum as.i putea sa peocedez?Va multumesc anticipat

Cum ati spus si dvs, mergeti la un notar si cumparati casa cu clauza respectiva constituita in favoarea dvs.,
deci mergeti la notar, gaseste dansul haina juridica potrivita si legala pentru actele pe care vreti sa le intocmiti. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumpărate cu clauza Elenaely Elenaely Fostul meu socru mia facut un contract de vînzare cumpărare cu clauza dupa despărțirea de fiul sau,precizez ca fiul nu purta acelaș nume cu al sotului ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia un contract vânzare-cumpărare a unei case ,intre mine și fiul meu Daniel Remus Daniel Remus Am vandut fiului meu la notar o casă .în 2016. Am convenit sa îmi dea 15..000 euro casa valorând cca.80.-100.000 euro . Nu am primit nici un ban. Nu ... (vezi toată discuția)
Bună seara - fostul socru ne-a dat în judecată pe mine și pe fostul soț pentru că își dorește casa înapoi Bububibi Bububibi Am fost căsătorită 11 anii de zile cu un bărbat ...acum un an am divorțat..socrul meu cu 2 anii in urma a trecut casa pe numele nostru cu clauza ca atunci ... (vezi toată discuția)