avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot rezilia un contract vânzare-cumpărare a unei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot rezilia un contract vânzare-cumpărare a unei case ,intre mine și fiul meu

Am vandut fiului meu la notar o casă .în 2016.
Am convenit sa îmi dea 15..000 euro casa valorând cca.80.-100.000 euro .
Nu am primit nici un ban.
Nu am nici o clauză de întreținere sau de altă natură.
Vreau sa îmi spună cineva dacă este posibil sa reziliez contractul .
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
Daniel Remus, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:48, 30 Ianuarie 2019
Citiţi clauzele de reziliere din contractul de vânzare-cumpărare semnat de dvs. şi de fiul dvs. la notar şi vedeţi unde vă încadraţi.
Astfel de spete sunt dificile,mergeți la un av cu actele.Depinde daca s -a menționat în cuprinsul actului ca banii au fost înmânati în fața notarului,depinde de multe aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de executie, constructie cu plata pe stadii de executie-apartamente aurel nita aurel nita Apartamentul a fost gata in august 2008 si m-am mutat; am platit 32% la semnarea contractului, 63% in august 2008 si 5% in septembrie 2009, la solicitarea ... (vezi toată discuția)
Vanzare dubioasa... gigelas gigelas Buna seara, -O batrana,a fost sfatuita de catre o vecina,sa-i vanda apartamentul,intrucat ea va avea grija de dansa. Vecina,a dus batrana la notar,dar in ... (vezi toată discuția)
Contractul de antrepriza Trident Trident Am incheiat un contract de antrepriza fara un pret determinat in care ma obligam sa construiesc o casa cu toate utilitatile si dotarile necesare. pana la o ... (vezi toată discuția)