avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca o familie este plecata mai mult timp de acasa, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca o familie este plecata mai mult timp de acasa, exista vreun ...

Daca o familie este plecata mai mult timp de acasa, exista vreun act normativ care sa o absolve de plata serviciului de salubritate la operatorul privat? Ar trebui cumva sa solicite in scris suspendarea platii pe perioada in care lipseste de la domiciliu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:44, 14 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legiuitorul a impus obligatia ca orice proprietar de bun imobil situat in imobil de locuit in comun datoreaza lunar obligatii parti comune -indiferent daca locuieste sau nu in apartament

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat un apartament semifinisat pt. copilul meu minor. ... Mirela64 Mirela64 Am cumparat un apartament semifinisat pt. copilul meu minor. Am obligția să plătesc fondul de rulment și alte ... (vezi toată discuția)
Plata asociatie simonasimona simonasimona de doi ani nu mai locuim la garsoniera, am facut cerere sa ne scoata de la plata asociatiei dar noi platim in continuare cheltuieli administrativesi apa ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari Gorgos Gorgos EU nu locuiesc de 18 ani in apartament sant obligat sa particip la cheltuielele de curatarea subsolului? (vezi toată discuția)