avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia minima garantată (pentru limită de vârstă), ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia minima garantată (pentru limită de vârstă), este afectată ...

Pensia minima garantată (pentru limită de vârstă), este afectată de faptul ca ai si pensie militară ? unde găsesc prevederea legală pentru acest lucru ? Mulțumesc ! :)
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:08, 15 August 2020
Primirea indemnizatiei minime pentru pensionari este reglementata de O.U.G.6/2009.
Detalii, aici:

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pensia minma Angela. Șandru Angela. Șandru Am lucrat 6 ani și 4 luni că asistent personal între anii 2011-2017.Acum nu mai lucrez.Cand aș putea beneficia de pensie minimă sau ajutor social ,dacă ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata - caz de dizabilitate - handicap preexistent tarabuzan tarabuzan Bun gasit. Sunt nascut in decembrie 1976, angajat din mai 2006, fara intreruperi, cu salariu minim pe economie. Am o dizabilitate – grad 2, accentuat, din ... (vezi toată discuția)
Am 15 anii lucrați în sistemul man pentru care primesc 1100 ... Vreau.SaStiu Vreau.SaStiu Am 15 anii lucrați în sistemul MAN pentru care primesc 1100 lei pensie și 22 ani lucrați ca economlst pentru care mi sa calculat a pensie la limită de ... (vezi toată discuția)