Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. Tatal meu a iesit in urma cu un an si jumatate la pensie. Are vechime in munca 42 de ani, dintre care 21 de ani sunt in grupa 2. (vechime in munca incluzand grupa 2 are aproximativ 47 de ani). Conform deciziei primite i s-au luat in considerare doar 35 de ani, prezizez ca in toti anii a avut concediu medical doar 20 de zile. Puteti sa-mi spuneti, va rog daca este legal sa i se scada din anii de vechime, cui as putea sa ma adresez pentru solutionare? Va multumesc frumos!
In decizia de pensionare pe care ati primit-o exista o rubrica de observatii in care se mentioneaza motivat ce nu s-a luat in calcul. Daca nu exista motivarea puteti solicita lamuriri la CJP, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Puteti contesta decizia de pensionare in termenul mentionat in decizia primita.
Varsta pensionare
gaben59
Buna ziua. ma numesc Gabriel Gorea nascut in februarie 1959,pensionar invaliditate gr II din anul 2007,gradul I din februarie 2013, handicap accentuat din ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata
alei_alei
tatal meu este nascut pe 25 03 1956,are 35 de ani de vechime din care 15 ani la grupa 1pina in 2001 cand s-a suspendat vechimea as dori sa stiu daca rste vreo ... (vezi toată discuția)