avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pe perioada desfasurarii unui proces civil de partaj ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pe perioada desfasurarii unui proces civil de partaj bunuri comune,una ...

Pe perioada desfasurarii unui proces civil de partaj bunuri comune,una din parti a cumparat cota parte apartinand altei parti,pentru a-si crea un avantaj la partajarea finala.
Este legal contractul de v-c incheiat la notar,atat timp cat nu s-a intocmit nici cadastru nici CF?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:40, 16 August 2020
Ca principiu, si fara sa stim ascunsele detalii, este valabil contractul, acum urmeaza doar ca partile vandute sa cada in lotul cui trebuie sa cada pentru ca vanzarea sa fie valabila si opozabila celorlalti coproprietari/sau mostenitori sau ce sunt, etc, functie de care, vedeti cum decurg lucrurile si ce decizie veti lua. Daca aveti hartiile, lasati-le pe ele sa vorbeasca, iar dvs doar cautati pe cineva care stie a le citi. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de posesie in coproprietate dumitru_beniamin dumitru_beniamin Buna seara tuturor. As dori sa aflu in ce conditii coproprietarul indiviz al unui imobil - teren , poate dispune inchirierea unei cote parti a acestui ... (vezi toată discuția)
Poate vinde fara acordul meu? Elena790 Elena790 Buna ziua, Tatal meu mi-a donat jumatate dintr-un apartament cu doua camere pe care era copropietar cu bunica mea, pastrandu-si doar uzufructul ... (vezi toată discuția)
Cum se pune interdictia de vanzare ziman ziman Stie cineva ce acte trebuie prezentate pentru a pune interdictia de vanzare pe un imobil la cadastru ? (sau la cartea funciara?) Multumesc. (vezi toată discuția)