avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor,vreau sa plec!!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor,vreau sa plec!!!!

am 18 ani fara 2 luni si sunt in plasament la un asistent maternal ,vreau sa plec si sa las o declaratie pe proprie raspundere precum ca nu mai vreau sa stau la acest domiciliu respectiv la tutorele legal ,cu semnatura bineinteles ,exista consecinte legale?

Alte discuții în legătură

Am 17 ani sunt in plasament la un asistent maternal si vreau ... miJAELL333 miJAELL333 am 17 ani sunt in plasament la un asistent maternal si vreau sa plec si sa las la tutorele meu o declaratie pe proprie raspundere ca nu mai vreau sa stau ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului alina mariana alina mariana buna seara am si eu o problema..am o verisora data in plasament la o matusa pt ca parintii au decedat de vreo 2 ani si masusa mea nu se comporta frumos cu ea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani. sunt în plasament ... Anonimus02082023 Anonimus02082023 Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani. Sunt în plasament simplu,la asistent maternal,între mine și asistenții maternali,exista mereu ... (vezi toată discuția)