avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am 17 ani sunt in plasament la un asistent maternal si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am 17 ani sunt in plasament la un asistent maternal si vreau ...

am 17 ani sunt in plasament la un asistent maternal si vreau sa plec si sa las la tutorele meu o declaratie pe proprie raspundere ca nu mai vreau sa stau ,exista repercusiuni?astept raspunsuri seriose si nu genul "nu e bine ce faci" va rog!!!
Cel mai recent răspuns: miJAELL333 , utilizator 13:38, 23 August 2020
Nu puteți să plecați fără repercusiuni de natură legală. Vă dați seama că asistentul maternal, care vă are în grijă, o să anunțe DGASPC și autoritățile față de plecarea dvs, deoarece are o răspundere în ce vă privește. Chiar dacă nu vă place răspunsul meu, mai bine așteptați până la majorat, iar apoi puteți să faceți ce doriți.
multumesc ,aveti respectul meu domnule avocat !
daca si asistentul maternal este de acord cu plecarea mea ,mai am alte probleme ? adica las declaratie cu semnatura si acordul ei ,mai sunt alte demersuri?
Dacă este de acors, înseamnă că nu procedează corect. El trebuie să informeze DGASPC referitor la decizia dvs,
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 August 2020
Adrian ALBU, Avocat
pai da ,las declaratia si ea anunta la protectie plecarea mea !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani. sunt în plasament ... Anonimus02082023 Anonimus02082023 Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani. Sunt în plasament simplu,la asistent maternal,între mine și asistenții maternali,exista mereu ... (vezi toată discuția)
Ajutor,vreau sa plec!!!! miJAELL333 miJAELL333 am 18 ani fara 2 luni si sunt in plasament la un asistent maternal ,vreau sa plec si sa las o declaratie pe proprie raspundere precum ca nu mai vreau sa stau ... (vezi toată discuția)
Daca am 17 ani si sunt in plasament si vreau sa plec de acasa ... miJAELL333 miJAELL333 daca am 17 ani si sunt in plasament si vreau sa plec de acasa si nu voi mai avea nici o legatura cu parintii(motive personale) cum rezolv cu buletinul?si alte ... (vezi toată discuția)