buna seara am si eu o problema..am o verisora data in plasament la o matusa pt ca parintii au decedat de vreo 2 ani si masusa mea nu se comporta frumos cu ea ..o discrimineaza intr-un fel pt ca tatal ei nu a fost un om prea bun si ca seamana cu el ...as dori sa stiu daca se poate cere plasamentu in alta familie pt ca as vrea sa o iau eu la mn si daca nu ce as putea sa ii zic matusi mele sa o lase in pace si sa nu o mai terorizeze X-(...si inca ceva matusa mea ia zis ca e mai bine daca se duce sa se arunce in mare si chiar a vrut sa o faca dar noroc ca era prea multa lume prin jur as vrea sa stiu daca Doamne fereste s-ar intampla asta cine o sa raspunda ? multumesc
incercati sa anuntati protectia copilului. daca sunteti major, cu cel putin 18 ani mai mare decat fetitza, o puteti infia. daca nu incercati sa vb la protectia copilului , poate va ajuta cumva sa obtineti plasamentul
Daca lucrurile stau asa precum afirmati, trebuie degraba anuntata Autoritatea tutelara, protectia copilului pentru ca acestia sa efectueze o ancheata si sa constate tratamentele la care este supusa fetita. Daca cei mentionati vor gasi de cuviinta, sigur, vor lua o alta masura de protectie, in sensul de a o incredinta unui asistent maternal pana ii va fi numit un nou tutore.
Plasament familial
ascene
Este normal ca tatal copilului sa locuiasca la acelasi domiciliu cu minorul dat in plasament familial bunicii, sa semneze o declaratie pe proprie raspundere ca ... (vezi toată discuția)