avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. cât durează de la chemarea in instanța ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. cât durează de la chemarea in instanța pana la ...

Bună ziua. cât durează de la chemarea in instanța pana la prima înfățișare? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Michel67 , utilizator 18:55, 17 August 2020
De la 2 luni la un an.
Depinde de obiectul dosarului, de cat de complet este formulata actiunea (inclusiv daca sunt achitate taxele de timbru), depinde de incarcatura completului de judecata....insa vorbim de minim 3 luni pt Bucuresti cel putin.
În jur de 1,5-3 luni, depinde de rapiditatea cu care pârâtul depune întâmpinare sau, după caz, dacă acesta depune cerere reconvențională.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort suteanu maria suteanu maria Buna ziua!Imi cer scuze ca insist pe aceasta tema dar sper ca ma veti intelege.Sotul meu a deschis divortul,am avut termen pe 26 26 2009,nu ne-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala? disgraziata disgraziata Apelez din nou la experienta dvs. in urmatoarea speta:paratul X plateste pensie de intretinere in suma fixa,stabilita in urma unei solicitari de majorare a ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala cu obligarea reclamantului la plata intretinere minor geanina2011 geanina2011 buna ziua! am primit citatie pentru vizitare minor si sunt de acord cu aceasta doar ca am facut cerere reconventionala pe care o voi depune la judecatorie ca ... (vezi toată discuția)