avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua am lucrat in perioada 23.01.1984- 19.06.1988 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua am lucrat in perioada 23.01.1984- 19.06.1988 la Statiunea ...

Buna ziua am lucrat in perioada 23.01.1984- 19.06.1988 la Statiunea pentru Cresterea Ovinelor Caransebes in functia de contabil ferma , mi s-a eliberat adeverinta pentru incadrarea in grupa II de munca conf.OMMPS 50/1990 si scrisoarea 155/MB/1998 a MMPSS si PCNPM insa la Casa de pensii nu a fost luata in calcul deoarece in cartea de munca am fost trecuta contabil ferma si in ordin apare functia de economist ferma, mentionez ca la vremea aceea si noua la cei cu studii medii ne ziceau economisti ferma , eu pe langa liceu am avut facut o scoala de specialitate economica in agricultura.Ce ma sfatuiti sa fac.
Cel mai recent răspuns: dinu.lili@yahoo.com , utilizator 21:22, 17 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti depune documente suplimentare la CJP din care sa rezulte atributiile avute - fisa de post, state de plata, decizii prin care ati fost nominalizata ca beneficiar de grupa de munca, etc.

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti depune documente suplimentare la CJP din care sa rezulte atributiile avute - fisa de post, state de plata, decizii prin care ati fost nominalizata ca beneficiar de grupa de munca, etc.
[/quot
Multumesc, asa am sa procedez!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa a ii-a de muncă andreescugeorgeta andreescugeorgeta Ing.agronom, șef de fermă,1981-2015, pensionar acum fără gr. a II-a, conform Ord. 50/1990, pct.3,anexa 2, poz.182, alin. b , scrisoarea ... (vezi toată discuția)
pentru o societate lichidata judiciar,cine emite adeverinte pt.grupa ii-a de munca grig-49 grig-49 Buna ziua. -In perioada 09.03.1982-30.11.1997 am lucrat in sistemul I.L.F. intr-o funcţie tehnică,unitatea avind si ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grupa a ii-a sikysi sikysi Sunt inginer mecanic agricol si in conformitate cu Ord.50/1990, anexa 2,sunt incadrat la grupa a II a de munca, pentru perioada in care am lucrat la o\\" ... (vezi toată discuția)