avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Debitul principal intr-un dosar de executare nu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Debitul principal intr-un dosar de executare nu trebuie sistematic ...

Debitul principal intr-un dosar de executare nu trebuie sistematic stins din banii incasati de la debitor prin colectarea sumelor lunare?
Cel mai recent răspuns: virgilbrd77 , utilizator 10:34, 20 Octombrie 2020
Se adauga dobanzi si se fac actualizari de sold. Discutati cu executorul si obtineti o actualizare la zi.
Buna ziua!
Multumesc pt. raspuns,am fost si... s-a produs "o greseala" prin care "sistemul nu a calculat corect", drept urmare a ramas sa primesc bani inapoi...
Noroc ca mi s-a parut mie ciudat ca nu se micsoreaza debitul principal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu - sume suplimentare ioananica ioananica Buna ziua In 2013 s-a intocmit un dosar de executare silita - poprire pe salariu - pentru suma de 3000 euro + 2000 ron cheltuieli de executare. Acum in ... (vezi toată discuția)
Poprire, nelamuriri popescuioanasb popescuioanasb Buna ziua, Am poprire pe pensie,iar in data de 12.01.2017 am fost instiintata ca mai am de plata 2200 ron.In cursul zilei de ieri am sunat la ... (vezi toată discuția)
Recalculare despagubiri? cosovici_ cosovici_ va rog sa ma \\"lumineze\\" cine stie, daca am primit despagubiri si nu au fost calculate reactualizate cu rata inflatiei ce se mai poate face dupa ce ai ... (vezi toată discuția)