avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Am cumparat un apartament situat la etajul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Am cumparat un apartament situat la etajul 5 al unui ...

Buna ziua,
Am cumparat un apartament situat la etajul 5 al unui bloc de 8 etaje. Etajele 1-3 si 7-8 sunt reabilitate termic, etaje 4-6 nu. Sunt interesata sa reabilitez termic apartamentul, sa montez schela pana la etajul 5 doar pentru mine. Cei de la etajele 4 si 6 nu sunt interesati sa izoleze. Va rog sa imi spuneti daca am nevoie de autorizatie de constructie. Ma tem ca vecina de la etajul 4 ar putea sa ma reclame ca nu doreste schela montata la etajul ei. Astept cu interes un raspuns! Multumesc mult! Adaug faptul ca fatada apartamentelor nereabilitate arata groaznic, cade tencuiala si pune in pericol trecătorii, in acest sens am primit si o somatie de la primarie .
Ultima modificare: Luni, 17 August 2020
Laura Homneac, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:43, 17 August 2020
da, aveti nevoie de autorizatie.
in general, firma care contracteaza aceasta lucrare intocmeste si proiectul necesar, dar e necesar sa stabiliti acest lucru
Atentie!
Primariile nu acorda autorizatie la persoane fizice pentru reabilitare partiala parte comuna condominiu
Indiferent in ce maniera executati ca persoana fizica reabilitarea termica a suprafetei parte comuna aferenta apartamentului dv nu veti beneficia de garantia lucrarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea termica a acoperisului catalinmos catalinmos Buna ziua, Locuiesc in Brasov, intr-un bloc cu 4 etaje si 2 scari, un total de 35 de apartamente si din nefericire, locuiesc la etajul 4. S-a inceput ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in legatura cu izolarea blocului am o intrebare! cam ... zelinke zelinke Buna ziua! In legatura cu izolarea blocului am o intrebare! Cam jumatate dintre locatari si-au izolat pe cont propriu apartamentul mai demult. Acum ne cer ... (vezi toată discuția)
Peretii exteriori ai blocului mirceaivan mirceaivan As vrea sa-mi raspundeti la o intrebare: Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje si as vrea sa stiu daca trebuie acceptul vecinilor pentru placare cu polistiren pe ... (vezi toată discuția)