Buna ziua!
V-as ruga, pe cei care aveti experienta in dreptul familiei, sa imi dati un sfat in urmatoarea problema: fiica mea - 21 de ani, studenta - a deschis actiune pentru marirea pensiei de intretinere, tatal ei aflandu-se in Germania, unde are propria afacere. Acesta a procedat la mutarea titlului de proprietate al firmei pe numele actualei sotii, imediat ce a primit citatia de chemare in judecata, in plus a obtinut certificat medical pentru o boala destul de grava, sustinand in instanta ca nu poate munci si nu are venituri, pentru a putea plati o pensie de intretinere. Am intrebat-o pe avocata daca nu poate cere verificarea datei de la care tatal fetei nu mai este detinatorul firmei, pentru a arata ca are legatura cu primirea citatiei pentru proces. Inteleg ca nu este o solutie aceasta, cel putin asa sustine avocata. Va rog mult sa imi scrieti cum ar trebui abordata aceasta problema. Va multumesc anticipat!
Pensie alimentara
anonima15
Buna ziua!Desi tatal lucreaza in Germania legal de peste doi ani, fiica mea primeste o pensie alimentara minima ce s-a stabilit in urma cu 4 ani jumatate. In ... (vezi toată discuția)
Inselaciune
John_2105
Buna ziua. Acum aprox. o saptamana in urma unui anunt pe internet am gasit sa cumpar un autoturism adus din germania in alt oras. M-am deplasat dupa ce am vb ... (vezi toată discuția)