avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot afla proprietatile pe care le am? In cazul in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot afla proprietatile pe care le am? In cazul in care stiu ...

Cum pot afla proprietatile pe care le am? In cazul in care stiu numarul de carte funciara scot extras. Dar daca doar vreau sa aflu in cate locuri sunt proprietara, chiar si cu cota parte?pot scoate un asemenea extras?
Va multumesc?
Cel mai recent răspuns: clahomastreet , utilizator 09:59, 18 August 2020
mu;tumesc mult. Eu nu am inchiriat nimic, asta este problema.
am inteles asta, tata cu procura dar si dvs datorati impozit, daca s-a inchiriat si daca sunteti coproprietar.
procura a expirat in martie cand s-au implinit 3 ani. Aceasta este problema. Nu pot plati impozite pe ceea ce nu incasez. Contractele respective nu mai sunt legale. Eu nu am fost nici macar informata, de castig financiar nu se pune problema. Eu stiam ca imobilele sunt vandute.Nu am o relatie buna cu tatal meu, nu ne mai putem intelege. Trebuie sa stiu ce s-a facut in numele meu
Nu pot plati impozite pe ceea ce nu incasez.

corect.. numai ca problema nu e ca datorati impozit, ci ca nu incasati.. deci cereti-va banii pe chirie de la tata..
nu doresc nici un ban. Doar sa ies din acesta situatie. Atat. Nu poti tine un om proprietar cu forta. Nu il poti forta sa accepte ceea ce ai facut in numele lui fara acceptul lui. Sa cer bani de la tata? Pai daca aveam o relatie normala credeti ca mai cereram ajutor pe acest site?

Alte discuții în legătură

Buna ziua sunt proprietara pe o casa. parintii mei au avut uzufructul ... clahomastreet clahomastreet buna ziua sunt proprietara pe o casa. Parintii mei au avut uzufructul viager pe acea casa si o inchiriaza de ani de zile in numele meu. Niciodata nu am ... (vezi toată discuția)
Mostenire gynutza_sweet gynutza_sweet Buna ziua.am o intrebare si daca ma poate ajuta cineva v-as fi foarte recunoascatoare. Am 21 de ani iar mama mea a murit acum 7 ani,ne-a ramas mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)