avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Va rog sa ma ajutați privind pensia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Va rog sa ma ajutați privind pensia alimentara pe ...

Buna ziua

Va rog sa ma ajutați privind pensia alimentara pe care fostul sot o plateste intentionat mai tarziu. Nu se poate face nimic impotriva lui decat daca nu plateste 3 luni de zile? Nu se gândește nimeni la binele celor care au nevoie de acei bani?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:17, 18 August 2020
ce inseamna mai tarziu ?
Conteaza nr de zile sau faptul ca face intentionat acest lucru? Sau este un nr de zile dupa care pot face ceva impotriva lui?
Mulțumesc.
Daca nu plateste la timp pensia puteti apela la un executor judecatoresc care sa instituie poprire pe venituri. Astfel societatea la care lucreaza va va vira banii la data platii salariului.
trebuie sa plateasca pana la sfarsitul luni, ce inseamna deci ca plateste mai tarziu? pe hotarare nu aveti o data anume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara opreanlaura opreanlaura Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea intrebare: dupa aproape un an de zile am reusit sa divortez si sa stabilim o pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Tina81 Tina81 buna ziua,sunt divortata din anul 2010 am o fetita de 11 ani iar de cand am divortat pana in ziua de azi fostul sot nu vrea sa plateasca pensia alimentara de ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere minor Blueionyka Blueionyka Va rog sa ma ajutați cu o informație. Divorțul s-a pronunțat in mai 2017 si fostul meu soț a fost obligat la plata unei pensii de întreținere pt ... (vezi toată discuția)