Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea intrebare:
dupa aproape un an de zile am reusit sa divortez si sa stabilim o pensie alimentara in cuantum procedural de 25% din venitul net realizat sentinta a ajuns in posesia noastra in data de 13.08.2015, acuma intrebarea mea este : luna trecuta nu am primit de la firma la care lucreaza el nici o suma de bani, se poate intampla sa am aceeasi surpiza neplacuta si luna aceasta?
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
posibil. De v-ar trimite firma, ati pus in executare hotararea ?
Fostul e obligat, el trebuie sa trimita, daca nu trimite, apelati la un executor judecatoresc.
Instanta nu mai instituie poprirea din oficiu.
minunat ... nu e normal parerea mea ... la cate cazuri sunt in care tatii nu isi platesc pensia alimentara poprirea din oficiu (fara cheltuiala) era ok, acuma mergi la executor care din cate am inteles de la avocat ma mai usureaza de inca 200 de lei, pe langa divort ... grozav ...
multumesc pentru raspuns
"Astfel demonstrăm că-n fine, / tuturor ne merge bine, / celor de sus... în mod real, / celor de jos... oficial! "
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Sa știți ca și cheltuiala cu executorul o recuperați.
Mai aveți varianta sa așteptați sa vedeți 3 luni dacă plătește și dacă nu, ii faceți plângere penala pt abandon.
Trimiteți-i o notificare în care ii puteți expune și variantele, plătește de bunavoie sau silit.
Buna. Va rog daca se poate sa imi spuneti cum as putea afla venitul pe care la realizat fostul meu sot, deoarece in prima luna am primit 800 de lei, dupa care 600, apoi am ajuns sa primesc 490 de lei, desi salarile s-au marit de 2 ori pana acuma si a avansat de 2 ori in grad. Este ca si cum in loc sa creasca salariul este micsorat. Pe ultimul fluturas din martie 2015 aparea salariul de 2300 de lei.