avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Mama mea,care era in procedura de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Mama mea,care era in procedura de recompensare prin ...

Buna ziua !
Mama mea,care era in procedura de recompensare prin puncte pe Legea 165 (derivata din Legea 10),dosarul fiind la Primarie,nefinalizat,a decedat.
Cum procedez la notar pentru Certificatul de mostenitor ? Aduc la cunostinta situatia sau,daca nu s-au primit punctele nu este cazul ...
Cu stima !

Alte discuții în legătură

Citatie succesiune stefan44 stefan44 Buna ziua! In urma cu 4 luni a decedat tata.Mas succesorala se compune din terenuri arabile.Mostenitorii /mama si noi,doi fii/ ne-am inteles ca dezbaterea ... (vezi toată discuția)
Moștenire toderascuartizan toderascuartizan Bună ziua. Suntem fericiții moștenitori ai unui unchi care nu a avut copii , moștenim acest unchi împreună cu o mătușă , sora defunctului care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa dobandesc un certificat de calitate de ... motz.mozzart motz.mozzart Buna ziua, As dori sa dobandesc un certificat de calitate de mostenite dupa mama unui unchi pe care l-am mostenit prin testament. El a mai avut o sora care ... (vezi toată discuția)