avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Monitorizarea prin GPS obligatii angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Monitorizarea prin GPS obligatii angajator

Buna Ziua
Institutia unde lucrez a facut demersuri pentru monitorizarea prin GPS a autoturismelor de serviciu.
Ce obligatii legale are angajatorul in relatia cu angajatii in afara unei informari?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: DankaAnja , utilizator 12:21, 20 August 2020
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate utilizare gps AlecsKira AlecsKira Buna ziua, Pe masina de serviciu pe care o conduc angajatorul a montat un echipament GPS. De aceea am cateva intrebari la care va rog mult sa-mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am și eu o nelămurire , am o masina de seriviciu ... frentiuionut@yahoo.com frentiuionut@yahoo.com Buna ziua , am și eu o nelămurire , am o masina de seriviciu cu GPS pe ea , directorul firmei , ma urmărește NON stop atât in timpul programului cât și ... (vezi toată discuția)
Monitorizare video + audio raluk89 raluk89 Buna ziua! In cadrul companiei in care sunt angajata se doreste montarea unor camere de supraveghere in spatiul de lucru (exclus birourile) atat video cat ... (vezi toată discuția)