avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale BUNA ZIUA, AS DORI SA STIU CARE ANUME SUNT ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

BUNA ZIUA, AS DORI SA STIU CARE ANUME SUNT ACTIVITATILE CARE ...

BUNA ZIUA, AS DORI SA STIU CARE ANUME SUNT ACTIVITATILE CARE PRIVESC APARAREA TARII SAU SIGURANTA NATIONALA. CATEVA EXEMPLE VA ROG

Alte discuții în legătură

Radiere auto diana.iacob1 diana.iacob1 Buna ziua! Am inteles ca incepand cu data de 01.01.2016 s-au adus anumite modificari privind actele necesare radiere auto, respectiv introducerea obligatiei ... (vezi toată discuția)
Pensie mandolinu mandolinu Buna ziua, Imi puteti spune va rog, daca ies la pensie in Decembrie pot beneficia de (Legea 284/2010) privind salarizarea unitara a personalului platit din ... (vezi toată discuția)
Legea 117 din 17 noe 2017 rburlaro rburlaro Buna ziua ! As dori precizari in legatura cu LEGEA 217 din 17 noe 2017, publicata in MO din 20 noe a.c.. Eu sunt pensionara de invaliditate gr 3 si lucrez ... (vezi toată discuția)