avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am un salariat angajat cu CIM pentru o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am un salariat angajat cu CIM pentru o perioada de ...

Buna ziua,
Am un salariat angajat cu CIM pentru o perioada de 2 luni, respectiv 10.08.2020 - 10.10.2020.
Incepand cu 01.09.2020, toti salariatii vor beneficia de marire de salariu.
Noul angajat cu CIM pe perioada determinata, poate beneficia de marire de salariu sau se asteapta definitivarea contractului ( daca va avea loc ) ?
Cel mai recent răspuns: repacom , utilizator 14:02, 19 August 2020
Daca regula este ca toti salariatii sa beneficieze de acea marire si cel cu durata determinata va beneficia, pe durata care a mai ramas din contract.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Vioreld Vioreld salutare. am un salariat cu norma intreaga a carui contract expira pe 15.10. Angajatorul vrea sa-i facem contract pe perioada nedeterminata, dar cu contract ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de indemnizatia de somaj ignat_mihai ignat_mihai daca ma angajez din somaj si dupa 2-3 luni firma se inchide sau sunt dat afara mai beneficiez de indemnizatia de somaj (vezi toată discuția)
Trecerea de la ctr perioada det la ctr perioada nedeterminata pikso23 pikso23 Buna dimineata, As dori sa aflu daca , in cadrul aceleiasi companii, atunci cand treci de la perioada determinata la perioada nedeterminta, aceasta nu este ... (vezi toată discuția)