avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transplant organe post-mortem
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transplant organe post-mortem

Imi doresc ca dupa moartea mea, corpul meu sa fie folosit in vederea donarii de organe pentru cei care au nevoie. Din cate stiu, trebuie depusa o declaratie in sensul asta (pentru ca familia sa nu se poata opune), dar nu stiu unde si nici nu am gasit pe net informatii in sensul asta. La medicul de familie? La notar (ca un fel de testament)? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2020
aclara, utilizator
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 07:49, 29 August 2020
Buna seara,
Intrebati-l pe medicul dumneavoastra de familie, el va poate indruma.
O să vă pun mai multe link-uri. În primul aveți modelul de declarație, iar în următoarele sunt informații utile.

[ link extern ] /

[ link extern ]
[ link extern ] /

Multumesc mult @Emilika40, mi-au fost de mare ajutor toate informatiile! Multa recunostinta!
Cu plăcere :)
Să aveți sănătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces la dosarul pacientilor decedati in spital mitachealina mitachealina Dosarul pacientilor decedati in spital la cateva zile dupa operatie poate fi consultat de catre familie? Unde se poate cere o copie al acordului persoanei ... (vezi toată discuția)
Accesul familiei la fisa medicala a unui pacient in moarte cerebrala Paul878 Paul878 Familiei i-a fost solicitat consimtamantul pentru donarea organelor. Familia insa vrea o a doua opinie medicala inainte de a isi da consimatamantul pentru ... (vezi toată discuția)