avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... briceag multi tool victor inox standard este legal sau ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

briceag multi tool victor inox standard este legal sau nu?

buna seara
un briceag multi tool este legal sau nu ?
folosesc multe din sculele atasate si m-a salvat de multe ori cand era de cacao cutitul de plastic...
am intrebat mai multe organe , nu se pot exprima clar, presupun ca si legea e la fel?
multumesc
Cel mai recent răspuns: cosmin9 , utilizator 16:05, 20 August 2020
Sa tăiați o felie de cașcaval cand sunteti in drumeție este legal,Sa amenintati/intepati,folositi într-o altercatie nu este legal.Daca il purtați într-o geantă cu scule cand mergeți la munca de ex e legal daca mergeți la bar cu el în buzunar nu e legal.
la mall e ok ? cand s-o redeschide
ca au numai porcarii de plastic

in rest de pe unde iau de mancat la pachet , mai mananc pe sant ... si de multe ori nici de plastic nu au scule

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am ascuns adevarul la proces. marturie micinoasa? Dorin_Pavel Dorin_Pavel Am avut o altercatie violenta cu un individ. Sa ma apar am vrut sa scot briceagul care-l purtam in buzunar in caz de probleme... Numai ca in timpul altercatiei ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa risca si la ce se incadreaza fapta k1dand k1dand BUNA ZIUA ! Am fost de curand martorul unui incident intr-un bar in care eram 6 persoane una din persoane a batjocorit si facut misto circa 1 ora de un om ... (vezi toată discuția)
Incadrare corecta la tentativa omor sau in legitima aparare ? gemi gemi buna seara , va rog sami ziceti incardarea la acesta fapta eram intrun bar jucam carti iar de la o cearta patronul barului si inca 5 rude alui au sarit pe mine ... (vezi toată discuția)