avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Desfacerea adoptiei la cererea adoptatului major
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Desfacerea adoptiei la cererea adoptatului major

Desfacerea adoptiei la cererea adoptatului major?
Dupa 19 ani am aflat ca fiul meu a fost adoptat de fosta nevasta si sotul ei.la virsta de 17 ani l-au dat afara din casa si l-au lasat singur in Grecia si s-au mutat in alta tara!
L-am gasit intimplator prin interventia unei rude a fostei sotii care m- a rugat sa-l ajut daca pot.
Am luat legatura cu el si am reusit sa il aduc in Romania.Eu traiesc in America si as putea sa il aduc linga mine daca ii depun actele pina face 21 ani.El are aproape 20 acum.
Am aflat ca fosta sotie in baza unei hirtii pe care iam semnato ca renunt la drepturile parintesti in 2003, a facut adoptia in 2007 impreuna cu actualul ei sot.
Copilul e major si vrea sa desfaca adoptia,eu il vreau linga mine si consider ca a fost facuta ilegal odata ce nimeni nu ma anuntat de asa ceva.
As dori daca ma poate cineva ajuata acest Caz.

Alte discuții în legătură

Asistenta sociala batran paralizat sorina-sorina sorina-sorina Buna ziua, Nici nu stiu cu ce sa incep...Tatal meu e batran si paralizat. S-a recasatorit dupa ce parintii mei au divortat si mama a murit, noi copii (2 ... (vezi toată discuția)
Adopție internaționalã AndraPavel AndraPavel Buna ziua,am si eu o problema....fratele meu locuiește cu mama in America,împreuna cu soțul acesteia.el a fost adoptat de soțul mamei si acum ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog achim_achim achim_achim Am divortat de aproape 4 ani. In urma procesului, instanta a hotarat ca fosta sotie sa aiba dreptul de crestere si educare asupra copilului. la scurt timp dupa ... (vezi toată discuția)