avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună dimineața! De ce nu-i da primăria soțului meu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună dimineața! De ce nu-i da primăria soțului meu certificatul ...

Bună dimineața! De ce nu-i da primăria soțului meu certificatul de naștere nou pentru a putea pleca la lucru in străinătate cu contract de muncă ,cererea a depus- o de o lună de zile iar când s-au dus la primărie îi tot spune că nu este venit de la județ?
Sotul are nevoie neapărat de el.
Vă mulțumesc anticipat pentru sfaturile pe care le dați!
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 00:58, 27 August 2020
Dacă cererea a fost depusa la primăria de la locul de domiciliu, aceasta va face corespondență cu primăria de la locul înregistrării nașterii, solicitând trimiterea prin poștă a noului certificat. De obicei, durează, depinde de cât de operative sunt instituțiile implicate. Din practica, un telefon la starea civila de la locul nașterii grăbește procedurile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat de nastere model european ioana_giurgiu ioana_giurgiu Buna! Mie mi-a fost eliberat certificatul de nastere vechi intr-o localitate din jud Cluj insa eu m am stabilit in orasul Cluj. S-ar putea sa mi se elibereze ... (vezi toată discuția)
Atribuire cnp andrea.04 andrea.04 Bună! Sunt din Republica Moldova și aș vrea sa continui procesul de obținere a actelor necesare (certificat de naștere cu cnp, pașaport ... (vezi toată discuția)
Eliberare extras certificat bunic decedat razboi buna ziua, bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea ... MAYA2 MAYA2 Buna ziua, Bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea razboi mondial. In incercarea de a identifica locul decesului (acces la arhivele nationale ... (vezi toată discuția)