avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Teren de vânzare cu drept de ipotecă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Teren de vânzare cu drept de ipotecă legală înscris în CF . Poate fi vândut, dacă acceptă cumpărătorul, cu ipoteca înscrisă, urmând să fie radiată ulterior (după achitarea sultei)? Ce soluții putem avea? Mulțumesc.

Teren de vânzare cu drept de ipotecă legală înscris în CF
Ultima modificare: Joi, 20 August 2020
daniela_mo, utilizator

Alte discuții în legătură

Ipoteca Cristian_lee Cristian_lee Daca am un teren ipotecat si il vand, ipoteca se va stramuta pe suma de bani optinuta ca pret pentru teren? (vezi toată discuția)
Cum e posibil sa se vanda apartamente ipotecate? roxette03 roxette03 Am citit recent in presa ca in Cluj un dezvoltator imobiliar a vandut apartamente care erau ipotecate cu contracte de vanzare-cumparare. Cum este posibil ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare cumparare teren, pret achitat integral, tranzactie esuata iacobcristian iacobcristian Buna ziua am si eu o speta destul de rara cred.... Am cumparat un teren cu 30.000 Euro dar am facut doar un act de promisiune de vanzare cumparare cu plata ... (vezi toată discuția)