avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna, am o situatie la geamul ce este in exterior, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna, am o situatie la geamul ce este in exterior, aveam pervazul ...

Buna, am o situatie la geamul ce este in exterior, aveam pervazul putin despartit de fatada blocului, intre timp am chemat un furnizor sa repare defectul pentru a nu se mai infiltra apa de cate ori ploua, Intrebarea mea este: Cine suporta reparatia cheltuielilor, eu ca proprietar sau asociatia sau administratia? Avand in vedere ca defectul era de cand s-a construit blocul.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:46, 20 August 2020
Dvs., nu este vina asociatiei ca pervazul dvs. a fost montat aiurea de vechiul proprietar sau constructor.
Ultima modificare: Joi, 20 August 2020
Ionut.ion, utilizator
Raspunsul este conditionat de mai multi factori
Blocul mai este in garantie?
Asociatia si administratia blocului reprezinta aceiasi entitate juridica
Conform dispozitii in vigoare,proprietarul detine obligatia sa asigure starea tehnca a proprietatii pe propria cheltuiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare prost facuta Emil_77 Emil_77 In toamna trecuta s-a refacut in intregime hidroizolatia de pe bloc. Inainte de a incepe lucrarea le-am solicitat sa acorde atentie pentru ca in dreptul ... (vezi toată discuția)
Conducta pluviala Tiberiu11 Tiberiu11 Buna ziua, De cand a inceput sa ploua afara, a inceput sa ploua si la mine in hol.Initial am crezut ca este indudatie de la vecina de la etajul 4, dar si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! intrebare in legatura cu aparatele de aer conditionat! ... Maria86@ Maria86@ Buna ziua! Intrebare in legatura cu aparatele de aer conditionat! Stau la etajul 7 si vecinul respectiv sta la etajul 8 care si-a montat un aparat de aer ... (vezi toată discuția)