avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am fost avansata in functie la locul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am fost avansata in functie la locul de munca. La ...

Buna ziua,

Am fost avansata in functie la locul de munca. La 2 saptamani dupa avansare, am primit o notificare prin care am fost instiintata ca noul post a fost desfiintat si s-a luat decizia de incetare a contractului de munca.
Actul aditional prin care se face schimbarea functiei nu a fost semnat de catre mine, insa contabilul afirma ca modificarea a fost deja trecuta in Revisal. Documentele de desfacere a contractului de munca sunt trecute pe noul post. Este posibil ca altcineva sa fi preluat postul pe care eu il ocupam initial?As putea beneficia de somaj avand in vedere schimbarea functiei? Nu am primit niciun beneficiu din partea angajatorului la incetarea contractului de munca. As putea beneficia de somaj avand in vedere schimbarea functiei? Pot refuza semnarea Actului aditional? Ce drepturi imi revin si ce acte ar trebui sa imi ofere angajatorul la incetarea contractului de munca? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 20 August 2020
Daca nu ati semnat actul aditional, cum s-a operat modificarea in REVISAL?

Puteti refuza semnarea actului .... Procedura - modul , cand etc. - de acordarea a salariilor compensatoirii ar trebui sa se regaseasca in contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.
Prin urmare, verificati daca este posibil ceea ce doriti dvs.

La incetarea c.i.m., solicitati in scris angajatorului :
- decizia de incetare a c.i.m.
- adeverinta de vechime
- adeverinta pentru somaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului 27George 27George Buna ziua Numele meu este George si am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns concret cu privire la corectitudinea unei FISE DE POST si efectul acesteia la ... (vezi toată discuția)
desfiintare post,refuz semnare aa angajat pe un post similar Belgi Belgi Buna ziua.In cazul desfiintarii unui post(art 65 din Codul Muncii),daca angajatul refuza sa semneze act-ul aditional pentru un post similar oferit de ... (vezi toată discuția)
Retrogradare in reorganizare (rog raspuns urgent) PLiana PLiana Sunt Director de departament azi am fost chemata la Directiunea Generala si am fost anuntata ca voi fi retrogradata si in locul meu va veni un alt director ... (vezi toată discuția)